Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Τροποποίηση και Ακύρωση Παραγγελίας

Τροποποίηση ή ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή εντός maximum 1 εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραγγελίας και εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία / αποστολή της παραγγελίας σας από την εταιρία μας. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στο info@lou-womensclothing.gr, με θέμα ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ + τον αριθμό παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση, για όποια αλλαγή επιθυμείτε να γίνει στην παραγγελία σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας μέσω e-mail στο info@lou-womensclothing.gr, ή τηλεφωνικά στο 2310268032.

Πολιτική Επιστροφών

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα προϊόντα να φτάνουν στα χέρια σας σε άριστη κατάσταση.

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές/επιστροφές σε αξεσουάρ (καπέλα,κοσμήματα κτλ.).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή κάποιου προϊόντος, η Εταιρεία μπορεί να σας το αντικαταστήσει με το προϊόν της αρεσκείας σας ή να σας επιστρέψει το σύνολο της αξίας του προϊόντος εφόσον η επιστροφή του προϊόντος γίνει εντός 14 ημερών. Για να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς.

Αλλαγή προϊόντος

Στην περίπτωση αλλαγής ενός προϊόντος με κάποιο άλλο τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την εταιρεία μας. Απαραίτητη προϋπόθεση σ’αυτην την περίπτωση είναι η αποστολή του προϊόντος να γίνει αποκλειστικά με την συνεργαζόμενη εταιρεία (Γενική Ταχυδρομική) με χρέωση του παραλήπτη.

Επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, τα έξοδα αντικαταβολής και μεταφορικών δεν επιστρέφονται. Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που η Εταιρεία θα παραλάβει τα προϊόντα.

Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη.

Για να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω, τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν και να μην  έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια, ετικέτες, συσκευασία). Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. 

Η αποστολή των επιστρεφομένων ειδών γίνεται αποκλειστικά εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Προξένου Κορομηλά 13,
T.K. 546 23, Θεσσαλονίκη

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία στο info@lou-womensclothing.gr ή στο τηλέφωνο 2310268032.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue